Θεραπεία θυλακίτιδας (αποτρίχωση)Laser

Θεραπεία θυλακίτιδας (αποτρίχωση) Laser
Η θεραπεία θυλακίτιδας (αποτρίχωση) είναι μια από τις πιο γνωστές και με τη μεγαλύτερη κλινική ερευνά θεραπεία της βιομηχανίας των laser στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Στο ιατρείο μας αντιμετωπίζουμε κάθε περιστατικό ανεπιθύμητης τριχοφυΐας ξεχωριστά, με ειλικρίνεια και με την εμπειρία που απαιτείται, αφού τα αίτια που την προκαλούν είναι ποικίλα. Ας γνωρίσουμε τώρα και το Soprano xl: το laser που χρησιμοποιούμε

Το Soprano xl παρέχει μια πραγματικά καινοτόμο θεραπεία, που αφαιρεί την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρηγορότερα, πιο άνετα και με λιγότερες επισκέψεις. Τώρα, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία IN-MOTION tm του Soprano xl, ακόμη και οι πιο ευαίσθητες περιοχές μπορούν εύκολα να θεραπευτούν, χωρίς τη γνωστή ταλαιπωρία που προκαλούν τα υπόλοιπα συστήματα.

Πώς λειτουργεί;
Η τεχνολογία IN-Motion tm του Soprano xl θερμαίνει βαθμιαία το θύλακα της τρίχας στο στρώμα της υποδερμίδας του δέρματος, έως ότου να μην μπορεί πλέον να αναπαραχθεί νέα τρίχα. Δεδομένου του ότι το laser είναι συνεχώς εν κινήσει, θεραπεύεται μια πολύ μεγαλύτερη περιοχή γρηγορότερα και ευκολότερα από ποτέ. Επιπλέον, ένας πατενταρισμένος μηχανισμός DualChill εξασφαλίζει ώστε η επιφάνεια του δέρματος να παραμένει δροσερή και χωρίς καμία ταλαιπωρία, κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Η θεραπεία με το laser Soprano είναι :

  • Πραγματικά ανώδυνη χωρίς αναλγητικά ή άλλες προετοιμασίες
  • Με μακράς διάρκειας αποτελέσματα
  • Γρήγορη. Η θεραπεία για τους περισσότερους ασθενείς διαρκεί λιγότερο από μια ώρα
  • Χωρίς χρόνο αποθεραπεία, έτσι ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως
  • Αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος, καθώς επίσης και σε διαφορετικούς τύπους τρίχας.
  • Πληρέστερη ως προς την επιφάνεια κάλυψης της θεραπείας
  • Απολύτως κατάλληλη για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, συμπεριλαμβανομένου και των ευαίσθητων περιοχών, όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η περιοχή του μπικίνι.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη συνέντευξη του γιατρού

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με το δερματολόγο.